Livrarea Comenzilor
Comenzile primite in ziua respectivă se livrează a doua zi calendaristică.
Comenzile sunt livrate prin firma de curierat GLS Curier, livrarea făcându-se la adresa indicată de client, in ziua urmatoare lucratoare, dupa preluarea coletului, pe intreg teritoriul Romaniei intre orele 08:00 si 17:00, de Luni pana Vineri.
Transportul este gratuit in Romania la comenzi peste 100 lei.
Transportul international este suportat de client. Acesta isi poate alege mijlocul de transport care este cel mai convenabil.
1. Ramburs (numerar la curier)
La livrare, puteţi achita contravaloarea produselor şi serviciilor comandate.
2. Transfer bancar / Internet Banking (procesarea comenzii se face dupa confirmarea platii de catre banca,poate dura 2-3 zile)
3. Plata prin card
Plata prin card este disponibilă pentru comenzile online şi poate fi efectuată prin carduri tip:
Cardul prin care se face plata trebuie să fie emis sub sigla Visa/Mastercard.
Plata prin card se face prin intermediul mobilPay, un serviciu securizat de plăţi online prin card, efectuându-se printr-o pagină securizată, eliminând astfel posibilitatea unor fraude.
Puteţi efectua plata prin card după plasarea comenzii, alegând la “Metoda de plată” opţiunea numită “Plata prin card”.
După plasarea comenzii prin intermediul butonului “Trimite comanda” o să fiţi redirecţionaţi pe pagina efectuării plăţii prin card, unde trebuie să completaţi datele de pe card şi numele deţinătorului pentru a putea plăti.
Pe această pagină trebuie să completaţi numărul cardului, de pe faţa acestuia, data expirării, codul CVV2 / CVC (de regulă ultimele 3 cifre tipărite pe spatele cardului).
După verificarea datelor şi a sumei de plată puteţi incheia tranzacţia printr-un click pe butonul “Plătesc în siguranţă”.
Cartea de bucate îşi propune să aducă în atenţia cititorilor reţete din perioada Belle Époque, folosite în casele boierilor români, adaptate la gusturile şi obiceiurile culinare ale cititorilor contemporani. La acestea se adaugă reţete inspirate din alte bucătării (mediteraneană, orientală etc), care de asemenea au fost adaptate specificului românesc. Colecţia de reţete este completată de sfaturi şi idei practice privind organizarea bucătăriei, alcătuirea unui meniu şi aranjarea mesei. Întreaga carte îşi propune să se înscrie pe direcţia unui stil de viaţă sănătos, fără semipreparate, fast-food şi alte obiceiuri asemănătoare. Considerăm că oamenii contemporani, agresaţi şi afectaţi de stresul lumii moderne, au nevoie de o alimentaţie corectă, sănătoasă, iar modelul nostru este perioada Belle Époque. Alcătuirea unei cărţi de bucate care să reflecte experienţa dobândită în cei mai bine de 5 ani de funcţionare este un pas firesc pentru echipa de la Castelul Miclăuşeni. Editie îngrijită de Florentina Călmăţuianu Rețete de Paula Șoiman Ilustrații de Cristina Tudose